Design af flyers og plakater

Som erhvervsdrivende er det altafgørende at skabe opmærksomhed og interesse omkring dit brand. Hvad end dit mål er at promovere et produkt, et tilbud, en begivenhed eller et budskab, er der et væld af muligheder for at komme ud over rampen. Udover at annoncere både offline og online og dele visitkort ud, når chancen byder sig, kan du også vælge at satse på flyers og plakater.

Ved hjælp af veldesignede flyers og plakater kan du nemt, hurtigt og ikke mindst billigt fange din målgruppes opmærksomhed, hvilket i sidste ende kan føre til værdifuld vækst for din virksomhed.

Flyers er brugbare, når du hurtigt skal have spredt dit budskab eller kendskab til dit produkt blandt en udvalgt skare. De kan uddeles i bestemte boligområder, ved særlige arrangementer, hvor din målgruppe er repræsenteret, til messer, til møder og selvfølgelig også bare på gaden.
Hvis du går med en plakat i stedet, har du mulighed for at skabe blikfang på udvalgte og relevante steder i bybilledet, så du fanger dem ind, som du ønsker.

Men hvad skal en god flyer eller plakat så kunne? Først og fremmest skal den tydeligt afspejle, hvem den promovere. Det skal være nemt for modtageren at afkode, hvad virksomheden står for, og hvad den kan gøre for deres kunder. Designet skal naturligvis være lækkert, kreativt og omgående vække målgruppens interesse, men det er samtidig vigtigt, at alt er klart og tydeligt, så modtageren aldrig er i tvivl om formålet med flyeren eller plakaten. Derudover skal den skabe en trang til at vide mere. Hvis formålet er at sælge, skal den gøre produktet uimodståeligt. Og når flyeren eller plakaten først har fanget modtageren ind, skal det være nemt for vedkommende at føre tanke til handling ved at linke til en hjemmeside eller et telefonnummer.

Ved at alliere dig med en professionel grafiker, sikrer du dig, at din flyer eller plakat rammer rigtigt på alle punkter. Hos Jysk Reklamebureau er vi eksperter i at designe unikke flyers og flotte plakater til ethvert formål. I tæt dialog med kunden udvikler vi et design, som afspejler virksomhedens image og tydligt kommunikerer sit budskab til sin specifikke målgruppe. Hvis det er en begivenhed, du gerne vil trække publikummer til, ved vi præcis, hvordan vi bikser en iøjnefaldende plakat eller flyer sammen, som vil få folk til at strømme til. Hvis din virksomhed vil skabe en øget kundekreds og salg gennem et unikt tilbud, guider vi dig til en flyer, der får modtageren til at føle, at han eller hun ikke kan undvære netop det, som du tilbyder.

 

Vi ved, hvad der virker, og hvordan du får mest muligt for dine annoncekroner. Med vores sans for detaljer, kreativitet og kvalitet kan dine flyers og plakater skille sig ud fra mængden og indfange målgruppen ved første blik.

 

Kontakt os