Design af logo

For enhver virksomhed – uanset branche – er brandingen og ansigtet udadtil helt afgørende for målgruppens modtagelse. Det gælder om at markere sig overfor målgruppen ved at vise, hvem virksomheden er, og hvad den kan tilbyde sine kunder. Kun på den måde kan du skabe den tillid og genkendelighed til dit brand, som er så vigtigt for at opbygge en trofast kundegruppe.

Giv et godt førstehåndsindtryk
Logoet er ofte kundernes første møde med et brand eller virksomhed. Det er altså din første chance for at fremstå professionelt, kvalitetsorientering og ikke mindst interessant over for dit publikum, og det gælder om at gribe den chance og udnytte den optimalt. Ved at lægge tid og ekspertise i at udvikle det helt rette logo, kan det være med til at styrke helhedsindtrykket af din virksomhed og dermed bane vejen til succes.

Logoet skal være en forlængelse af dig og din virksomhed. Gode logoer formår at fortælle en historie om virksomhedens baggrund, formål og værdier, samtidig med at det skarpt og præcist henvender sig til sin specifikke målgruppe. Det kræver altså nøje omtanke og idéudvikling at kreere et succesfuldt og passende logo. Derfor er det også værd at overveje at alliere sig med en stærk samarbejdspartner inden for tryksager for at opnå et resultat, der præsterer på alle nødvendige parametre. Og her skuffer Jysk Reklamebureau aldrig.

Din logo-ekspert
Hos Jysk Reklamebureau er vi eksperter i at designe flotte logoer til enhver type virksomhed. Uanset hvad du ønsker, dit logo skal udstråle, kan vi opfylde dine drømme. Det vigtigste er, at logoet passer til virksomhedens profil, så kunderne lynhurtigt kan afkode, hvad brandet har at byde på. Desuden skal det være letgenkendeligt og skille sig ud fra mængden, så kunder vender tilbage igen og igen. Alt det står vores eksperter i logo-design klar til at hjælpe dig med.

Vi tager dig med i hele processen – lige fra idéfasen, hvor planerne for logoet lægges, til selve udførelsen. Vi lytter til dine ønsker og sørger for at levere et færdigt resultat, der tilfredsstiller på alle punkter. Vores filosofi er, at en virksomheds skal klædes ordentligt på, og her er logoet en afgørende faktor.

Vi har mange års erfaring med design til alle typer virksomheder og formår at bringe selv de skøreste eller mest ambitiøse ideer til virkelighed. Hvis du selv er helt på bar bund med hensyn til, hvordan du bedst afspejler din virksomhed i dit logo, står vi klar til at komme med skræddersyede forslag. Når logoet er udarbejdet, får kunden altid resultatet til korrektur, så vi er sikre på, at det lever op til forventningerne. Ellers er vi altid lydhøre over for rettelser, tilføjelser eller ændringer. Det vigtigste er, at du er tilfreds med det endelige design.

Kontakt os i dag, så finder vi sammen frem til den flotteste og mest passende indpakning til din virksomhed.

Kontakt os