Grafisk designer

Uanset hvilken virksomhed eller organisation, du står bag, er kommunikationen til kunder, medlemmer og samarbejdspartnere altafgørende. Den fastholder interessen, skaber fortrolighed og styrker relationen, hvilket i sidste ende vil kunne mærkes på bundlinjen. Der er mange måder at sende budskaber ud til en målgruppe. Et populært valg er forskellige udgivelser som brochure, kataloger, flyers og meget mere.

Skarpt øje for detaljen

Det er dog ikke bare lige til at designe den perfekte udgivelse til en virksomhed uanset format. Det kræver kreativitet, ekspertise, teknisk kunnen og et skarpt øje for detaljen. Derfor er det som virksomhedsejer værd at overveje at alliere sig med en professionel grafisk designer, der kan hjælpe med din virksomheds visuelle udtryk.

Hos Jysk Reklamebureau er vi eksperter i grafisk design af alle former. Vi producerer flotte brochurer, der fanger modtageren interesse ved første blik og skaber et behov, som de måske slet ikke vidste, de havde. Vi har også stor erfaring med alle former for udgivelser, såsom kataloger som fremviser en virksomheds produkter og tilbud, så de virker uimodståelige for læseren. Vi forstår at udnytte alle virkemidler fra tekst til billeder, komposition, logoer og design generelt til at skabe et dynamisk og fængende produkt.

Vores grafiske kompetencer spænder bredt, og vi kan derfor løse enhver form for opgave for vores kunder. Vi sikrer altid et helstøbt design med en klar rød tråd. Udgivelser skal reflektere virksomhedens målsætninger og dna bedst muligt, og derfor starter ethvert samarbejde med at vores grafiske designere tager en dybdegående samtale kunden. Her når vi ind til kernen af kundens behov og virksomhedsprofil, så vi kan begynde at designe en skabelon, der matcher kundens behov.

Tæt dialog

Lige fra den spæde idéfase til udarbejdelsen af produktet bevarer vi den tætte dialog med kunden, så vi sikrer, at alle ønsker opfyldes til fulde. Når udgivelsen er færdig, får kunden desuden altid produktet til korrektur, inden det distribueres til kundekredsen, medlemmer eller samarbejdspartnere. Vores primære fokus er, at kunderne får et produkt, som de kan stå inde for, og som opfylder deres drømme. Du bestemmer selv, om du selv vil stå for dele af processen, eller om du vil overlade det hele i vores hænder. Uanset hvad, kan du stole på, at du ender med et resultat af høj grafisk kvalitet.

Vi forstår at omsætter budskaber, praktiske informationer, tilbud og nyheder til innovative grafiske løsninger, som rammer en specifik målgruppe. Så hvis du er på jagt efter en leverandør til kreativ udvikling af din virksomheds tryksager, er du landet det helt rette sted. Giv os et kald i dag og lad os sammen opfylde alle dine grafiske drømme og give din virksomhed et velfortjent boost.

Kontakt os