Ny hjemmeside

En hjemmeside er enhver virksomheds ansigt udadtil. Oftest vil kundernes første bekendtskab med virksomheden foregå virtuelt via hjemmesiden. Derfor er det også afgørende, at siden fungerer optimalt og repræsenterer virksomheden og dens værdier bedst muligt. Der må og skal være overensstemmelse mellem virksomhedens profil og udtrykket på hjemmesiden. Derved skabes den afgørende genkendelighed hos de besøgende, som i sidste ende kan forvandle dem til trofaste og ikke mindst betalende kunder.

Hvis du vælger Jysk Reklamebureau til at hjælpe dig med at skabe din nye hjemmeside, får du en professionel sparringspartner med øje for kvalitet og detaljen. Vi ved hvilke knapper, der skal skrues på for at blæse konkurrenterne bagover og derved øge besøgstallet og i sidste ende omsætningen.

Opsætning fra start til slut

Uanset dit udgangspunkt kan vi hjælpe dig til at skabe netop den hjemmeside, du drømmer om. Hvis du er helt på bar bund, tager vi dig i hånden hele vejen og guider dig lige fra den spæde idéfase, til den endelige hjemmeside står klar. Vi klarer alt fra opsætning, design, optimering og support, så du blot kan læne dig tilbage og nyde at se, hvordan din nye hjemmeside skaber brugbare resultater for virksomheden. Vi kan også tilbyde specialiseret rådgivning, hvis du ønsker at stå for dele af processen selv og blot har behov for gode inputs fra eksperter, der ved, hvad der virker bedst på netop det marked, du ønsker at skille dig ud på.

For Jysk Reklamebureau er den tætte dialog med kunderne nøglen til succes. Vi sørger for, at du er med i hele forløbet, så dine ønsker og behov bliver taget med i enhver beslutning. At skabe en professionel ny hjemmeside kræver indgående kendskab til en virksomheds profil, og derfor er det afgørende for os at holde tæt kontakt med kunden, så vi kender virksomhedens værdier og målsætninger ned til mindste detalje. Vi bliver altid ved, indtil kunden er tilfreds.

Brugervenlighed og design i højsædet

Når det gælder om at skabe en ny hjemmeside, som evner at fastholde de besøgende, er selve designet enormt vigtigt. Først og fremmeste skal hjemmesidens udseende være æstetisk tiltalende og nemt at gennemskue. Det skal være enkelt at navigere rundt på siden og finde frem til de informationer, som kunden søger. Hvis hjemmesiden ikke performer optimalt på dette punkt, er de besøgende hurtigt videre til en af de mange andre konkurrenter på markedet. Med os i ryggen er du sikret en flot hjemmeside med et lækkert design, der fanger ved første blik. Vi har øje for detaljen og ved, hvordan du bedst brander din virksomhed eller produkt.

Derudover er det essentielt, at hjemmesiden hurtigt kan tilpasses til alle platforme. Det vil sige, at uanset om kunden åbner hjemmesiden fra sin pc, tablet eller smartphone, skal hjemmesiden tilpasse sig, så brugervenligheden er i top. Virkeligheden i dag er, at de fleste af os i højere grad bruger vores telefoner og tablets til at surfe på nettet, og det skal opsætningen af hjemmesiden naturligvis afspejle. Det skal kort og godt være muligt for dine kunder altid at have din hjemmeside med på farten. Hos Jysk Reklamebureau er vi eksperter i at skabe et responsivt design, der egner sig til alle enheder.

Effektivitet på alle områder

Hvis din nye hjemmeside skal blive en succes, skal der være fokus på alle områder. Alle funktioner skal spille optimalt. Det betyder, at vores specialister udover at gøre designet lækkert og brugervenligheden høj også servicerer på alle andre tænkelige parametre. Det gælder teksterne på hjemmesiden, som skal være præcise, fængende og ikke mindst bruge de rette ord, så brugerne finder vej til hjemmesiden. Det gælder også konverteringsoptimering, så du hurtigere kan genere salg og sænke markedsføringsbudgettet pr. kunde. Vi assisterer med SEO, så kunderne altid finder vej til din hjemmeside, og sidst men ikke mindst omfatter vores service også et nøje blik for sikkerheden, så du undgår skadelige angreb på din virksomhed.

 

Specialister i valg af CMS

Administrationen af din hjemmeside skal være så simpel og effektivt som muligt for dig, når du skal til at drive din professionelle hjemmeside. Det kan dog være uoverskueligt at finde ud af, hvilket CMS-system, du skal gå med. Valg af styresystem er afgørende, men med os på holdet, skal du ikke bekymre dig om det. Vi benytter verdens mest populære system WordPress til at programmere vores hjemmesider og er specialister i at få det til at performe optimalt for enhver kunde og virksomhed. Og det er ikke uden grund, at det er det mest benyttede CMS-system i verden. Det er både brugervenligt og lettilgængeligt, så alt fra opsætningen til den efterfølgende administration bliver en dans på roser.

Uendelig support

Men hvad sker der så, når udviklingen af hjemmesiden er ovre? Du står med et færdigt produkt, men hvad nu hvis der opstår efterfølgende udfordringer, som du ikke selv kan løse? Svaret er enkelt. Selvom vores arbejde med selve hjemmesiden er slut, slipper vi nemlig ikke bare tøjlerne. Vi tilbyder altid løbende og efterfølgende support, hvis der opstår de mindste problemer, bekymringer eller spørgsmål hos kunden. Hos Jysk Reklamebureau følger vi arbejdet til dørs og lader dig aldrig i stikken.

Hos Jysk Reklamebureau har vi forståelse for vigtigheden af en virksomheds hjemmeside. Den er en del af virksomhedens image og dna. Derfor tager vi altid kundens drømme og ønsker seriøst, når vi skaber unikke, professionelle hjemmesider, der virker.  Kontakt os i dag, og vend din virksomheds tilstedeværelse på internet til en succeshistorie. Vi skræddersyer en løsning til dig, som repræsenterer din virksomhed bedst muligt og skaber gode tal på bundlinjen.

Kontakt os