Ny Shopify Webshop

Uanset om din virksomhed sælger legetøj, cykler, tasker eller værktøj, har du brug for en effektiv webshop for at skille dig ud fra konkurrenterne på markedet. E-handel er kommet for at blive, og det er blevet mere reglen end undtagelsen, at vi handler alt fra fødevarer til tøj på nettet.

Det er dog ikke ligegyldigt, hvilken platform du vælger til din webshop, hvis du ønsker optimal ydeevne og funktionalitet for dine kunder. Der findes mange muligheder for webshopsystemer. Der er dog én løsning, der skiller sig ud fra mængden – nemlig en Shopify webshop. Hvis du vælger Shopify, er du garanteret en webshop, der leverer på alt fra lækkert design til brugervenlighed og lynhurtige servere.

Hvad er en Shopify webshop?

Ønsker du at stå bag en flot webshop, som bare virker? Så er en ny Shopify webshop løsningen. Det er måske ikke alle, der er bekendte med systemet, men det er uden tvivl, den mest effektive platform til at styre din webshop og alle dens funktioner. Shopify er kort og godt en hosted løsning, som samler hele din webshop på sine servere. Med andre ord er det altså det hjem, du vælger for din webshop. Og du finder ikke et tryggere eller bedre hjem end Shopify. Shopify gør administrationen af din webshop og overblikket over dine varer let som en leg, så du i stedet kan fokusere på at skabe profit.

Overvældende fordele

Der er utallige grunde til at vælge Shopify til din professionelle webshop. Først og fremmeste er det dog det enkle og brugervenlige interface, der gør, at det appellerer til så mange i branchen. Med Shopify kan du lynhurtigt danne dig det store forkromede overblik over dine ordrer, dit varelager, forsendelser, økonomi og meget mere. Systemet kan bruges af alle typer virksomheder med en webshop og egner sig især godt til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, og som stiller tårnhøje tekniske krav til din wepshop. Her skuffer Shopify aldrig med sine store fordele indenfor alt fra serverydeevne til kundeservice-funktioner og uptime.

Din Shopify ekspert

Hos Jysk Reklamebureau er vi eksperter i udvikling og opsætning af professionelle webshops, og vi står klar til at skabe din nye Shopify webshop i dag. Vi guider dig hele vejen fra den spæde idéfase til udviklingen af selve webshoppen. Og vi lader dig naturligvis ikke i stikken efterfølgende. Vi er altid klar til at vejlede dig, når du og dine medarbejdere selv skal til at styre webshoppen via Shopifys fantastiske kontrolpanel. Vi har indgående kendskab til Shopifys funktioner og anvendelsesmuligheder, og vi ved derfor lige præcis, hvordan vi bruger systemet til at skabe den rette webshop for dig og din virksomhed. Vi lægger en stor ære i at være lydhøre overfor kunderne og i tæt dialog udvikle den bedste løsning for den enkelte. En webshop skal afspejle virksomhedens profil, og det forstår vi at levere hver gang gennem tillid og et tæt sammenarbejde med vores kunder.

Brugervenlighed i top

Det kan ikke understreges nok, hvor meget Shopifys brugervenlige kontrolpanel skiller sig ud fra konkurrenterne. Uanset din tekniske kunnen som virksomhedsejer, vil du uden problemer kunne lære at udnytte alle dets mange muligheder. Designet er enkelt og overskueligt og de fleste funktioner kan udføres med få klik.

Oversigten over din ordre gør det muligt for dig at adskille igangværende ordre fra de afsluttede. Du kan også få en oversigt over de ordrer, hvor kunden ikke har gennemført sit køb. Det giver dig en unik mulighed for at øge konverteringen for din webshop og dermed skabe større profit. Med Shopify får du også et komplet kartotek over dine kunder, så du kan følge med i alt, hvad de har købt hos dig igennem tiden og dermed få unik viden og deres købsmønstre. Du kan også nemt og smertefrit tage hånd om dine produkter via Shopify, som gør det nemt at tilføje nye produkter, ændrer i tekster og billeder og opdele i bestemte produktkategorier. Opskrivning og nedskrivning af varelageret – uanset mængden af varer – er heller ingen hovedpine med Shopify, som gør det muligt både at opdatere manuelt eller automatisk-

Designet kan udvikles alt efter ønsker og behov. Der kan vælges standardiserede tamplates, eller vi kan sammen udvikle din virksomheds helt eget og unikke design. Uanset hvad får du naturligvis et responsivt design, som kan tilpasses til enhver platform. Ligegyldigt om dine kunder handler fra deres mobiler, tablets eller computere, skal de have let adgang til din webshop, og det sikres bedst med Shopify.

En unik samlet løsning

Med Shopify slipper du som e-sælger for at bekymre dig om din webshop og dens ydeevne. Hastigheden er i særklasse og du behøver aldrig bekymre dig om nedetid, som kan koste dig værdifulde handler og ikke mindst trofaste kunder. Det hele foregår på Shopifys lynhurtige og effektive servere, så du blot kan læne dig tilbage og nyde at se din webshop spire. Ligeledes slipper du for bekymringer omkring personfølsomme data og sikkerheden på din webshop. Alt det kan trygt overlades i Shopifys trygge hænder. Hvis du oplever problemer, tilbyder Shopify desuden professionel support døgnet rundt, så du altid kan få løst enhver udfordring.

Indsigt i analyser og statistikker

Når man driver en succesfuld webshop er det ikke kun brugervenligheden og det æstetiske udtryk, der skal spille maks. Det er også helt afgørende, at du som virksomhedsejer kan følge med i, hvordan din webshop klarer sig. Kun ved hjælp af analyser og statistikker over din webshops ydeevner, kan du løbende justere, så din webshop præsterer optimalt. Med Shopify får du et dybdegående indblik i statistikker over dit salg, så du altid kan følge med i, hvilke produkter der sælger, og hvor webshoppens svagheder ligger. Derudover kan du holde nøje øje med webshoppens konverteringsrate og få et indblik over dine besøgende, og hvordan de finder vej til netop din hjemmeside. Til sammen hjælper det dig med at optimere alle parametre på din webshop, så du kan skabe de bedst mulige resultater.

Shopify er altså den ultimative løsning for dig, der vil have mest mulig kvalitet og bekvemmelighed for pengene. Det skal være sjovt og indbringende at drive en webshop, og det er nu muligt med Shopify som hosted løsning. Shopify er den hurtigste vej til at skabe en ny webshop, som kan øge dit trafiktal og salg uden besvær. Kontakt Jysk Reklamebureau i dag for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig til at begynde dit Shopify-eventyr.

Kontakt os