SEO – Søgemaskineoptimering

Når det gælder om at skabe trafik og vækst for en virksomhed online, kan værdien af synlighed på søgemaskiner ikke tages for givet. Google, Bing og andre søgemaskiner er vores foretrukne informationskilder, når vi skal finde frem til alt fra arrangementer til kostumer og blomsterforretninger. Derfor gælder det om at komme helt til tops i søgefeltet, hvis en virksomhed skal skille sig ud fra konkurrenterne. Udbuddet på internettet er eksploderet de seneste år, og derfor er en topplacering nøglen til succes.

Men hvordan sikrer du så, at lige netop din virksomhed får den eftertragtede topplacering? Svaret er enkelt. SEO – også kendt som søgemaskineoptimere er et fuldstændigt uundværligt redskab, hvis du vil optimere din virksomheds besøgstal og i sidste ende omsætning. Og heldigvis behøver det ikke være svært at komme i gang. Hos Jysk Reklamebureau står vi nemlig klar til at hjælpe dig i gang. Vi laver professionel SEO på time basis for alle typer virksomheder, som har brug for et ekstra skub til at komme ud over rampen med deres hjemmesider.

Hvad er SEO?

SEO står oprindeligt for Search Engine Optimizing, som altså på dansk kan oversættes til søgemaskineoptimering. Og optimering er i høj grad nøgleordet. Hvis du forstår at udnytte redskabet og alle dets mulighed til din fordel, kan du lynhurtigt vende nedgang til opgang ved at optimere din hjemmesides performance.

SEO handler modsat Google Adwords ikke om deciderede annoncer men om de organiske søgeresultater, der dukker op, når man taster noget i søgefeltet på eksempelvis Google. Det giver sig selv, at det er en fordel, at komme så højt op blandt søgeresultaterne som muligt, men det kræver snilde og teknisk kunnen at stige helt til tops.
Heldigvis behøver du ikke selv have stor indsigt i SEO eller teknologi i det hele taget. Med os på holdet bliver det let som en leg at optimere din placering og vippe konkurrenterne af pinden.

Intern og ekstern optimering

Måden at komme helt frem i førerfeltet er at fokusere på at optimere alt fra ens hjemmesides sprogbrug til søgeord, opsætning og tekniske brug af eksempelvis data for at skabe størst mulig brugervenlighed på tværs af platforme. Udover at forbedre tekniske og indholdsmæssige punkter internt på din hjemmeside, går SEO i lige så høj grad ud på at optimere eksternt. Det vil sige, at du også kan forbedre din placering ved at fokusere på promovering og opbygning fra eksterne sider. Begge dele er afgørende for at skabe øget synlighed på søgemaskinerne. Der er mange knapper, der kan skrues på og justeres for at skabe markbare resultater for din virksomhed, og hos Jysk Reklamebureau ved vi, hvilke der virker bedst for lige netop dig.

Løbende tests og analyser

Effektiv SEO, som rent faktisk giver resultater, kræver en vedvarende og intens indsats fra start til slut. Derfor er det nødvendigt løbende at holde øje med, hvordan din hjemmeside klarer sig, så der hele tiden kan justeres op og ned for tiltag i jagten på at fange de rette kunder ind. Jysk Reklamebureaus eksperter udfører en fuld analyse af din hjemmeside på alle parametre, der er relevante i forhold til SEO – lige fra kodning til svartider og korrekt opmærkning af indhold. På den måde får du et komplet tjek af din hjemmesides tekniske formåen, så du har muligheden for at justere der, hvor der er noget, der kan forbedres. Og her står vi naturligvis også klar med en hjælpende hånd.

Noget af det første, vi sørger for at tjekke, er, om din hjemmeside er fuld tilgængelig for søgemaskinerne. Derefter begynder arbejdet med at optimere alle de steder, hvor hjemmesiden kan forbedres i forhold til at opfylde søgemaskinernes høje krav. Det er nemlig ikke bare lige til at få en topplacering. Først og fremmeste skal hjemmeside opfylde de officielle krav og guidelines fra eksempelvis Google og være i overensstemmende med deres algoritmer, som i de senere år er blevet mere og mere avancerede.

Erfarne SEO-eksperter

Det kan virke som en uoverskuelig og måske endda ligefrem uoverkommelig opgave at gennemskue, hvordan du skal bruge SEO bedst muligt. Men med Jysk Reklamebureau på holdet slipper du for alle bekymringer. Vi har mange års erfaring med søgemaskineoptimering og har indgående kendskab til redskabets anvendelsesmuligheder. Hos os får du en fast SEO-ekspert tilknyttet, som vil tage dig i hånden gennem hele processen og løbende stå klar med gode råd og tricks til at vende din hjemmeside til en sand succes.

Har du den mindste mistanke om, at din hjemmeside ikke præsterer optimalt, skylder du dig selv at få det set efter i sømmene. En investering i SEO er nemlig en værdifuld investering i din virksomheds fremtid. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig til at realisere alle dine drømme for din virksomheds online tilstedeværelse. Vi tager alle dine behov, bekymringer og ønsker seriøst og sætter en dyd i at få et grundigt indblik i de virksomheder, vi arbejder med. Ved at kende en kundes profil, målsætninger og svage punkter indgående, har vi det bedste udgangspunkt for at skabe en skræddersyet teknisk SEO-løsning.

Det siges, at alle veje fører til Rom. Men hvis du med vores hjælp formår at knække den avancerede kode til effektiv brug af SEO, vil alle veje også fører til lige netop din hjemmeside.

Kontakt os