Visitkort design

Vores hverdag er efterhånden blevet så invaderet af teknologi, at man måske kan fristes til at tro, at et godt gammeldags visitkort ikke længere er noget, som moderne virksomheder benytter sig af. Der tager du dog fejl. Fysiske visitkort er stadig en uundværlig nøgle til at udvide sit netværk og øge kundekredsen.

Uanset hvilken type virksomhed, du driver, kan du med fordel altid have en håndfuld visitkort på dig, så du hurtigt kan sprede kendskabet til din virksomhed, hvad end du er til møder, messer eller tilfældigt møder en potentiel kunde på din vej.

Udstrål det rette image

Men hvordan skal visitkort så se ud for at fungere efter hensigten og vække modtagernes interesse, så de ikke blot ender i bunken sammen med alle de andre? Der er nogle vigtige overvejelser, du bør gøre dig, når du skal have designet dine visitkort. Vigtigst af alt skal deres udseende afspejle virksomhedens image. Ved at kigge på et visitkort skal enhver udefrakommende hurtigt og nemt kunne afkode, hvilken virksomhed der er tale om, hvilke værdier den står inde for, og hvem målgruppen er.

Det kan måske virke uoverskueligt at formidle så meget på et lille visitkort, men med nøje omtanke og de rigtige virkemidler for øje, er det muligt, at designe et visitkort, der leverer på alle parametre.

Eksperter i professionelt design

Har du brug for at få designet det perfekte visitkort, men er du i tvivl om, hvor du skal starte? Med hjælp fra Jysk Reklamebureau bliver hele processen en smal sag. Vi er specialister i at designe alt fra visitkort til logoer, brevpapir og flyers til alle former for virksomheder. Vores kreative hold står klar med innovative ideer til at udstråle netop din virksomheds personlighed bedst muligt på det lille kort. Vi sørger naturligvis for at inkorporere dit logo, så visitkortet vækker genkendelighed. Hvis du starter helt fra bunden, kan vi også hjælpe dig med at designe det rette logo, så du præsenterer dig professionelt overfor omverdenen.


Den røde tråd

Når vi begynder processen, starter vi altid med at få et ordentligt indtryk af virksomhedens profil og målsætninger, så vi ved, hvilken retning vi skal gå. Her går vi alle andre platforme og materialer igennem, som udadtil repræsenterer virksomheden. Derved kan vi bedst muligt skabe den altafgørende røde tråd i designet, som er så vigtig i enhver branche, hvis kunderne skal huske dig og opfatte dig som troværdig.

Hos Jysk Reklamebureau bliver vi ved med at udvikle og justere på visitkortet, indtil du som kunde er 100 procent tilfreds med det endelige resultat. Alt fra kontaktinformationer til slogans, billeder og logo skal spille sammen optimalt, så du og din virksomhed fremstår bedst muligt. Du får selv lov til at vælge alt fra kortstørrelse til skrifttype og papirkvalitet, så resultatet lever op til alle dine forventninger.

Et visitkort fra os er den hurtigste genvej til medvind for dig og din virksomhed. Kontakt os i dag, og se frem til at kunne tage et visitkort op ad lommen, som du er stolt af at fremvise.

Kontakt os